Logo MaGoTec

Nood aan een betrouwbare partner voor het uitwerken, ontwerpen én monteren van staalconstructies op maat? Team MaGoTec is de ideale partner. We gaan projectmatig te werk en leveren elke staalconstructie op binnen de afgesproken deadline en volgens de afgesproken kwaliteit. Ook poederlakken of galvaniseren is mogelijk. Wij passen uw design aan op basis van uw noden en wensen.

Eerlijke prijs

Kwaliteit hoeft niet altijd duur te zijn. MaGoTec streeft ernaar om las- en constructiewerk betaalbaar te maken. We maken steeds een eerlijke prijs op aangepast aan uw budget.

Projectmatige werkwijze

Wij gaan projectmatig te werk. We leveren elk las- en constructiewerk op binnen de met u afgesproken deadline en volgens de afgesproken kwaliteit.

Uitgebreide ervaring

Een team van ervaren lassers staat garant voor kwaliteit. Neem zeker een kijkje naar onze projecten voor referenties van tevreden klanten.

Poederlakken en galvaniseren? Dat kan

Om uw project volledig te perfectioneren, staan wij ook garant voor het poederlakken en galvaniseren van het metaal. Ik bespreek de mogelijkheden graag samen met u.