Logo MaGoTec

Als specialist binnen industrieel onderhoud, zetten we ons bij MaGoTec in voor de continuïteit van jouw productie en machinepark. Door de combinatie van ervaring & gedrevenheid, slagen we erin om telkens sterk werk neer te zetten met tevreden klanten als gevolg. We passen ons volledig aan uw situatie en noden aan, denken mee met uw bedrijf en zijn 24/24 en 7/7 beschikbaar.

Jaren ervaring

Sinds 2014 is MaGoTec een gekende onderhoudsspecialist. De ervaring die we de afgelopen jaren opbouwden, maken van ons een specialist in industrieel onderhoud. Bovendien screenen we al onze medewerkers. Zo plaatsen we steeds de meest geschikte vakman voor uw project en kunnen we kwaliteit verzekeren.

Kennis van verschillende technieken

Revisies, montage, demontage, uitlijnen, revisies, ombouw van pompen en toestellen ... U noemt het, wij doen het! We passen steeds de nieuwste technieken toe om uw project tot in de puntjes af te werken.

Snelle service

Wij zijn 24 op 24 en 7 op 7 bereikbaar. We verzekeren u bovendien van een snelle service.  Onderhoud, pannes, defecten of dringende tussenkomst laat namelijk niet op zich wachten.